diensten

Al vanaf de start in 1917 waren service en vakmanschap belangrijk. Nu in de autobranche meer dan ooit! We ontzorgen u graag bij het vinden van een auto, maar ook bij het doen van een onderhoudsbeurt, verzorgen van een APK of het repareren van uw auto. Oving Auto’s is RDW erkend autobedrijf.

Wij streven naar goede service en modern vakmanschap. Tevens staan gemoedelijkheid en gastvrijheid bij ons hoog in het vaandel. Wij willen u dan ook van harte welkom heten in onze showroom.

Bij ons kunt u terecht voor de onderstaande diensten:

Verkoop van alle merken auto’s (nieuw en gebruikt)
Bent u op zoek naar een specifieke auto, een model of merk dat u aanspreekt? Laat het ons weten. Op basis van strenge kwaliteitskenmerken zoeken we de geschikte auto, zodat u onbezorgd jaren in uw gewenste auto kunt rijden!

Verkoop van lichte bedrijfswagens 
Voor bedrijven biedt Oving Auto’s lichte bedrijfswagens. Welk type onderneming heeft u, welke producten wilt u vervoeren en wat zijn uw wensen? Met antwoorden op deze vragen geven we u graag advies voor een geschikte en betrouwbare bedrijfswagen. Kom gerust langs.

APK-keuring
Eens per jaar zal uw auto moeten worden voorzien van de verplichte Algemene Periodieke Keuring. Uiteraard fijn om zeker te weten dat u met een veilige auto de weg op gaat. Om er zeker van te zijn dat uw auto vroegtijdig is gekeurd, raden wij aan alvast een afspraak te plannen. Bel of mail ons en geef gerust uw voorkeursdatum aan.

Schadeherstel
Schade aan uw auto is al vervelend genoeg. Of het nu autoruitschade, blikschade of andere schade aan interieur of exterieur betreft.. Het is begrijpelijk dat u zo snel als mogelijk uw auto gerepareerd wilt zien om onbezorgd te kunnen rijden. Heeft u schade aan uw auto? Bel of mail Oving Auto’s, we regelen de gehele schadeafhandeling met de verzekeraar en zorgen dat u snel weer veilig rondrijdt.

Wij zijn gespecialiseerd in alle merken. Kom gerust bij ons langs of maak een afspraak. Bel voor een afspraak of meer informatie naar 0599-212218